Ruckers Hill House / Studio Bright

first_imgArchDaily CopyHouses, House Interiors•Northcote, Australia Australia Houses Year:  ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/962566/ruckers-hill-house-studio-bright Clipboard TNLA Builder: Ruckers Hill House / Studio Bright Save this picture!© Rory Gardiner+ 27Curated by Hana Abdel Share Architects: Studio Bright Year Completion year of this architecture project Ruckers Hill House / Studio BrightSave this projectSaveRuckers Hill House / Studio Bright 2019 Photographs:  Rory Gardiner Structural Engineer: Director:Melissa BrightDirector For Design Realization:Robert McIntyreProject Architect:Todd de HoogArchitect:Emily Watson, Maia CloseGraduate Of Architecture:Pei She LeeArchitects:Studio BrightLandscape Installation:MJR LandscapeCity:NorthcoteCountry:AustraliaMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Rory GardinerRecommended ProductsMetallicsKriskadecorMetal Fabric – Outdoor CladdingMetallicsTECU®Copper Surface – Classic CoatedMetallicsSculptformClick-on Battens in Ivanhoe ApartmentsResidential ApplicationsAccoyaAccoya® Wood in a Split-Level West Vancouver HomeText description provided by the architects. A prominent, corner sited Edwardian on the crest of Ruckers Hill, has been restored and enlarged with new living spaces in a separate rear-garden pavilion. Pushing the new addition to the back of this site allows a sun-filled pool and garden, and a streetscape expression akin to a garden pavilion; contemporary and street-tough, but a little bit Edwardian in spirit.Save this picture!© Rory GardinerSave this picture!Ground Floor PlanSave this picture!© Rory GardinerThe new pavilion expands the nuanced living possibilities. Rooms are configured for the specialized interests of particular family members, yet each offers scope for temporal adaptations on the fly.Save this picture!© Rory GardinerSave this picture!© Rory GardinerFor example, the living room is a music space with a heavy curtain ready to be drawn across to present impromptu theatre, steps forming the stage edge. On the upper floor, two multipurpose spaces house a library, lounge, guest room and study.Save this picture!© Rory GardinerThe link that allows this rearward displacement spans the site bridge-like, almost an inverted Roman aqueduct with its water at the bottom. Its spatial use is unclear yet full of possibility: poolside chaise, veranda to a garden, even at times an indoor cricket pitch. To the long side-street edge, new stepped levels help mediate the street, working the balance between defending internal privacy and yet sharing inner workings and the pleasures of the spilling over garden.Save this picture!© Rory GardinerProject gallerySee allShow lessChildren’s Community Centre The Playscape / waaSelected ProjectsDa Nang House / AD9 ArchitectsSelected Projects Share Meyer Consulting “COPY” Landscape Consultant: Photographs CopyAbout this officeStudio BrightOfficeFollowProductsWoodBrick#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesInterior DesignResidential InteriorsHouse InteriorsNorthcoteOn FacebookAustraliaPublished on June 01, 2021Cite: “Ruckers Hill House / Studio Bright” 31 May 2021. ArchDaily. Accessed 10 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogPanels / Prefabricated AssembliesTechnowoodGRP Siding Façade SystemGlassMitrexSolar GreenhouseMetal PanelsAurubisMill Finished Copper: Nordic StandardMetallicsHAVER & BOECKERArchitectural Wire Mesh – MULTI-BARRETTE 8130Enclosures / Double Skin FacadesIsland Exterior FabricatorsCurtain Wall Facade SystemsSealantsEffisusGutter Repair – TiteGutter3Aluminium CompositesSculptformAluminium Click-on BattensTiles / Mosaic / GresiteMargresPorcelain Tiles – Linea PrestigeMetallicsRHEINZINKZinc Roof Systems – Click Roll CapsTiles / Mosaic / GresiteTerrealTerracotta Cladding TileDoorsECLISSESliding Pocket Door – ECLISSE UnilateralWindowsJoskoWindows and Sliding Doors – ONE SeriesMore products »Save世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream 4AD Constructions Projects “COPY” ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/962566/ruckers-hill-house-studio-bright Clipboardlast_img

Leave a Reply