Maison L2 / Vincent Coste

first_imgCopyAbout this officeVincent CosteOfficeFollowProductsWoodSteelConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesSaint-TropezHousesFrancePublished on July 09, 2014Cite: “Maison L2 / Vincent Coste” 09 Jul 2014. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogPartitionsSkyfoldRetractable Walls – Stepped & Sloped SpacesVinyl Walls3MArchitectural Finishes DI-NOC in SkyPodsShowerhansgroheShowers – Croma EDoorsC.R. LaurenceMonterey Bi-Folding Glass Wall SystemTable LampsLouis PoulsenLamps – Panthella PortableBeams / PillarsLunawoodThermowood Frames and BearersSealantsEffisusMetal Roof Flashing – Stopper MRDropped CeilingsPure + FreeFormLinear Clip-Strip Ceiling SystemUrban ShadingPunto DesignPavilion – CUBEVentilated / Double Skin FacadeULMA Architectural SolutionsPaper Facade Panel in Nokia LibraryLouversAccoyaAccoya® Wood for Shutters and LouvresSpa / WellnessKlafsGyms & Relaxation RoomsMore products »Save世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream Projects ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/523090/maison-l2-vincent-coste Clipboard France photographs:  Florent JoliotPhotographs:  Florent JoliotText description provided by the architects. L2 house is the result of a reflection on the envelope and how to develop outdoor spaces that change the perception of volumes of an existing structure.Save this picture!© Florent JoliotIn this case a viewpoint made ​​of a dressed in wood steel structure works as an air traffic across the perimeter of the house.Save this picture!Floor PlanThis ambulatory can reconstruct a horizontal façade in the landscape thus restoring a strong identity to this banal house 70.Save this picture!© Florent JoliotThe entire organization of the house has been completely redesigned to create vistas of the landscape and the pool which is in a very precise definition of the extension of the base of the house.Save this picture!© Florent JoliotThe combination of this rehabilitation and strong element of the pergola allows us to offer generous double height spaces outside as well as areas of life sheltered from the sun.Project gallerySee allShow lessThe Power of Paint: Three Case Studies on Colour in ArchitectureArticlesMoriyama RAIC International PrizeArchitecture News Share ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/523090/maison-l2-vincent-coste Clipboard ArchDaily Photographs “COPY” “COPY” Architects: Vincent Coste Area Area of this architecture project CopyHouses•Saint-Tropez, France 2013 Houses Save this picture!© Florent Joliot+ 41 Share 2013 Area:  200 m² Area:  200 m² Year Completion year of this architecture project Year:  Maison L2 / Vincent Coste Year:  Maison L2 / Vincent CosteSave this projectSaveMaison L2 / Vincent Costelast_img

Leave a Reply